Vi har 7 besökare och inga medlemmar online

ANSIKTSBEHANDLINGAR

Vi skräddarsyr alla behandlingar och väljer produkter efter just DINA behov, man eller kvinna. I alla ansiktsbehandlingar ingår hudanalys och produktrådgivning för hemmabruk.

BM`S LUGN OCH SKÖN

Avslappnande aromatisk ansiktsbehandling
Massageteknik med naturliga aromessencer resulterar i ett totalt välbefinnande. Behandlingen anpassas efter hudtyp. I behandlingen ingår: kortare ryggmassage, rengöring, aromapressur, maromadränage, aromamassage, avslutande mask och creme.
50 min, 775:-

BM`S KLASSIKER

En lång skön renande behandling som passar alla. I behandlingen ingår: kortare ryggmassage, rengöring, peeling, ånga och portömning, ansning av bryn, aromapressur och massage på ansikte, hals, dekolletage och avslutande mask och creme. 
80 min, 925:-

BM`S LYX

Den ultimata behandlingen med kraftfulla och aktiva ingredienser. Ger direkta och synbara resultat. Behandlingen anpassas efter hudtyp. I behandlingen ingår: kortare ryggmassage, rengöring, peeling, ånga och porrengöring, aromapressur, aromadränage, aromamassage, specialmask efter hudtyp, avslutande behandlande creme.
80 min, 1090:-

BM`S DIAMANT

En fantastisk behandling som passar alla hudtyper. Diamantslipningen får huden att stråla och minimerar porerna, fina linjer, och ger huden en jämnare hudstruktur och hudton och du får en fantastisk lyster. I behandlingen ingår: rengöring, diamantslip, ånga och lättare portömning, aromapressur och massage på ansikte, hals och dekoltage och avslutande mask och creme.
80 min, 1390:-

BM`S FRÄSCH OCH REN

En kortare behandling och uppfräschning av ansiktet. Rengöring, peeling, ånga, porrengöring. Lättare massage och mask.
50 min, 775:-

PORRENGÖRING

En behandling för alla med mycket orenheter i huden. Rengöring, peeling, grundlig porrengöring. Aromapressur med aromessencer och en avslutande talgabsorberande mask.
50 min, 775:- / 80 min, 925:-

FRÄSCHA MANNEN

Ansiktsbehandling som ger en gnistrande ren hud. I behandlingen ingår: rengöring, peeling, ånga och porrengöring, aromapressur, aromadränage, crememask, avslutande creme.
50 min, 775:-

Skriv ut