Vi har 28 besökare och inga medlemmar online

ANSIKTSBEHANDLINGAR

Decléors skönhetsfilosofi inriktar sig inte bara på fina resultat - den ger en total upplevelse för både kropp, själ och sinne. Aromaterapi är naturen i sin renaste form!

BM`S LUGN OCH SKÖN

Avslappnande aromatisk ansiktsbehandling
Massageteknik med naturliga aromessencer resulterar i ett totalt välbefinnande. Behandlingen anpassas efter hudtyp. I behandlingen ingår: kortare ryggmassage, rengöring, aromapressur, maromadränage, aromamassage, avslutande mask och creme.
50 min, 750:-

BM`S KLASSIKER

En lång skön renande behandling som passar alla. I behandlingen ingår: kortare ryggmassage, rengöring, peeling, ånga och portömning, ansning av bryn, aromapressur och massage på ansikte, hals, dekoltage och avslutande mask och creme. 
80 min, 890:-

BM`S LYX

Den ultimata behandlingen med kraftfulla och aktiva ingredienser. Ger direkta och synbara resultat. Behandlingen anpassas efter hudtyp. I behandlingen ingår: kortare ryggmassage, rengöring, peeling, ånga och porrengöring, aromapressur, aromadränage, aromamassage, specialmask efter hudtyp, avslutande behandlande creme.
80 min, 1050:-

BM`S EXELLENCE

– Qi-booster
Den perfekta ansiktsbehandlingen för dig som är 40+ som ger ett naturligt och effektivt resultat på linjer och rynkor, samt förebygger hudens åldrande. I behandlingen ingår: kortare ryggmassage, peeling, portömning och aromapressur och qi-boostermassage med ett massageverktyg som är utvecklat från österns akupunkturprinciper och avslutande mask.
80 min, 1190:-

BM`S DIAMANT

En fantastisk behandling som passar alla hudtyper. Diamantslipningen får huden att stråla och minimerar porerna, fina linjer, och ger huden en jämnare hudstruktur och hudton och du får en fantastisk lyster. I behandlingen ingår: rengöring, diamantslip, ånga och lättare portömning, aromapressur och massage på ansikte, hals och dekoltage och avslutande mask och creme.
80 min, 1350:-

BM`S FRÄSCH OCH REN

En kortare behandling och uppfräschning av ansiktet. Rengöring, peeling, ånga, porrengöring. Lättare massage och mask.
50 min, 750:-

BM`S QUICK FIX

En kortare behandling för dig som vill ha en snabb uppfräschning. I behandlingen ingår: Rengöring, peeling, mask och avslutande creme.
25 min, 390:-

PORRENGÖRING

En behandling för alla med mycket orenheter i huden. Rengöring, peeling, grundlig porrengöring. Aromapressur med aromessencer och en avslutande talgabsorberande mask.
50 min, 750:- / 75 min, 890:-

FRÄSCHA MANNEN

Ansiktsbehandling som ger en gnistrande ren hud. I behandlingen ingår: rengöring, peeling, ånga och porrengöring, aromapressur, aromadränage, crememask, avslutande creme.
50 min, 750:-

Skriv ut