BEHANDLINGAR MED MASKINER

Vår senaste nyhet! 

PRISUPPGIFTER (Olika priser beroende på hur stort område som behandlas)

Till exempel:
Ögonlock eller påsar under ögon

Från: 3500:-


Vår senaste nyhet! 

3D HIFU

HIFU använder hög intensivt fokuserad ultraljud för att stimulera den djupa strukturella stödlagret i huden, vilket gör att det är lika effektiv som ett ansiktslyft med kirurgiskt ingrepp. Kollagenet stimuleras av ultraljudsvågorna och värmen som den tillhandahåller. Detta ger ökad elasticitet och fasthet i huden.3D HIFU – En revolutionerande behandling som förbättrar huden, slätar ut fina linjer, rynkor och stramar upp slapp muskulatur! Man kan nu behandla mer exakt och fritt med justerbara parametrar!

3D HIFU använder hög intensivt fokuserad ultraljud – som har en unik förmåga att tränga igenom det yttersta hudlagret för att kunna behandla huden och muskulaturen på djupet till skillnad från lasern som behandlar på ytan.

Ultraljud stimulerar kollagen- och elastin produktionen i hudens understa lager vilket resulterar i ett ansiktslyft. HIFU sprider fokuserat ultraljud med hög energi djupt ner i huden med en optimal temperatur för nyproduktion av kollagen och elastin.

Behandlingen gör att kroppen får en kickstart och naturligt börjar producera nytt kollagen som stärker även det nuvarande kollagenet samt startar produktion av nytt fräscht kollagen.

Ultraljudet använder kroppens egna reparationsteknik för att varsamt och gradvis förbättra och lyfta huden, släta ut fina linjer och rynkor och strama upp slapp muskulatur.Här är BM som har behandlats med 3D Hifu 2 gånger (Mage + kärlekshandtag)

3D Hifu

En revolutionerande behandling som förbättrar huden, slätar ut fina linjer, rynkor och stramar upp slapp muskulatur! Man kan nu behandla mer exakt och fritt med justerbara parametrar!
Olika pris beroende per område, kontakta oss 


Infuzion - Framtidens fillers utan nål

infuzion

Vänster = Före                Höger = Efter

Infuzion är en helt ny nålfri behandlingsmetod där hyaluronsyra förs 3 mm djupt ner i huden. Behandlingsmetoden sker med hjälp av en patenterad kula som rullas på hudytan. Samtidigt förs hyaluronsyra in i dermis till subkutan nivå via hårfollikeln och svettkörteln. Mindre rynkor fylls ut och huden får en jämn fin yta med lyster.

Infuzion rekommenderas:

  • Förebyggande syfte
  • Korrigera mindre rynkor
  • Reducering av rynkor
  • Reducering av mörka ringar och påsar under ögonen
  • Jämn och fin hudton

För mer ingående information om behandlingen:
Besök: www.infuzionsystem.se

Infuzion - Framtidens fillers utan nål

Framtidens fillers utan nål är här! Infuzion slussar ner hyaluronsyra och vitaminer hela 3mm djupt ner i huden med hjälp av en porslinskula och en strömkrets. Ansiktet ser piggare och vackrare ut. För bästa resultat bör man göra en hur på 3st behandlingar.
Pris från: 2190kr

Infuzion + DB FNS Micro needling penna

Kombinera gärna Infuzion med DB FNS Micro needling penna för en ännu effektivare och djupgående resultat.
Pris från: 3290kr

DB FNS Micro needling penna

Behandlar effektivt åldrad och solskadad hud, ärr, rynkor, samt stimulerar tillväxt av nytt kollagen och elastin, vilket get huden ett jämnare och yngre utseende.
50 min, 1990:-

IPL – PHOTONOVA PLS 3

En av marknadens mest effektiva och säkraste ljusbehandling!
PhotoNova PLS3 är byggd i Sverige med en teknik som gör att vi kan utlova bästa möjliga behandlingsresultat med minimal smärta.

Effektiv på: Generande hårväxt, pigmentfläckar, hudförbättring /hudföryngring, rosacea, akneärr, kärlbehandling.
Pris, från 1000:-

OXYGEN-behandling med resultat direkt!

Behandlingen som är Madonnas & Desperate Housevifes FAVORIT -behandling!
Ge dig själv en Unik Quick-fix-behandling!Oxygenlift är en icke-kirurgisk behandling som passar alla som vill få en omedelbar föryngring av ansiktet. Med en kombination av A-C-E vitamin, hyaluronsyra och andra verksamma ämnen som slussas direkt in i huden med hjälp av rent syre under tryck.
Lämpliga behandlingsområden : Ansikte – Dekolletage – Händer
Rekommenderas som en kur av 4 behandlingar.
Pris, från 1690:-/behandling

DIAMANTSLIPNING

En mycket effektiv men skonsam hudslipning som passar alla åldrar och hudtyper och som får huden att stråla. Ger omedelbart resultat och du får en friskare, fräschare hud med jämnare hudstruktur och hudton. Mycket effektiv på: Ärr, ärrbildningar, fina linjer och rynkor, pigmentfläckar, torr, trött och livlös hud mm.
Pris, 890:-

Alla apparaturbehandlingar rekommenderas som kurbehandlingar på 6-10 behandlingar för er med djupare problem.