Vi har 6 besökare och inga medlemmar online

CARITA - ANSIKTE- OCH KROPPSVÅRD

Den ultimata skönhetsvården.
Den moderna kvinnan ökar kraven på att bevara ett ungdomligt utseende och ha en perfekt hud. Carita tillhör världens mest prestigeladdade varumärken inom hudvård, skönhetsvård, hårvård och kroppsvård. En exklusiv 5-stjärnig hudvård med maximalt resultat på minimal tid.

LIFT FIRMING CINETIC™ LIFT EXPERT

Anti-age-behandling
Exceptionell anti-age-behandling skräddarsydd för varje kvinnas behov med djupverkande massage, avancerade, aktiva anti-age-ingredienser
och Cinetic™ Lift Expert för att behandla, fördröja och förminska hudens ålderstecken.
80 min, 2090:- / 110 min, 2590:-

LAGOON HYDRATATION CINETIC LIFT EXPERT

För fuktfattig, trött hud
Som en djupdykning i klarblått lagunvatten - en behandling som släcker törsten hos en fuktfattig hud. Intensivt återfuktande och närande. Huden blir mjukare och fylligare och torrhetslinjer reduceras.
80 min, 1790:-

COTTON SOFTNESS CINETIC LIFT EXPERT

För känslig hud
Sveper in den känsligaste huden i en bomullsmjuk ”kokong”. Extremt milda men effektiva ingredienser, vårdar, lugnar och stärker en lättirriterad, stressad hud och lämnar den jämn, frisk och välbalanserad.
80 min, 1790:-

PAPAYA PURITY CINETIC LIFT EXPERT

För fet och blandhud
Renande och återbalanserande behandling för fet/blandhud. En grundlig exfoliering avlägsnar alla orenheter. Djuprengörande, talgreglerande ingredienser återställer hudens balans och lämnar den med en sammetsmjuk, matt känsla.
80 min, 1790:-

QUICK LIFT BEHANDLING FÖR ÖGA OCH LÄPPAR

Specifik behandling med CARITAs unika verktyg Ideal Cinetic Lift Expert Precision Pen, som lyfter trötta ögon samt reducerar fina linjer och rynkor kring ögon och läppar. Perfekt även mot bekymmersveck och linjer på pannan.
20 min, 725:-

CARITA MANIKYR

Lyxbehandling för dig som vill bevara dina händer ungdomliga. Vi börjar med peeling Renovateur som tar bort alla döda hudceller och ger din hud en fantastisk lyster. Vi utför en manikyr och avslutar med en underbar mask och en skön massage. Dina händer och naglar strålar av fräschör.
50 min, 995:-

CARITA PEDIKYR

Lyxbehandling för dina ben och fötter. Vi börjar med peeling Renovateur som tar bort döda hudceller och ger din hud en fantastisk lyster. Sen utför vi pedikyr, som avslutas med en mask och en underbar massage. Dina fötter och ben känns som pånyttfödda.
50 min, 995:-

Skriv ut