Bm's Medical Treatment

Elizabeth Arden PRO är en banbrytande generation av Cosmeceutical - hudvård. Tanken bakom Elizabeth Arden PRO är att erbjuda enkla hudvårdsrutiner som ger maximalt resultat och effektiva lösningar för olika hudtillstånd.

Forskningsarbetet mellan en av världens mest väletablerade och välkända kosmetikabolag, Elizabeth Arden och en av världens mest innovation och ledande hudvårdsexperter Joe Lewis, har har resulterat i detta fantastiska märke. Joe Lewis är cosmeceutical - forskare och känd för introduktionen av banbrytande hudvårdsteknologier och ingredienser som AHA-syran 1983, Idebenon- molekylen 2004 och Coffeeberry 2007.

Hydrating Peel

En avancerad intensiv peeling som motverkar ålderstecken och ger ett märkbart resultat omgående. Kraftfull exfoliering gör att huden ser fylligare ut, ger lister och släthet. Effektiv på: Acne, ärr, pigmenteringar, torr och trött hy, fuktfattig
30 min, 775:-

High Definition Peel

Förbered dig på att imponeras av hudens spänst. En avancerad intensivpeeling som görs en gång i månaden. Den motverkar ålderstecken och ger märkbart resultat. Intensiv exfoliering gör att huden ser fylligare ut, ger lyster och släthet.
30 min, 985:-

Luxury Skin Health Facial

En behandling med ”wow-faktor”. En mångsidig och lyxig behandling som ger synliga resultat - uppklarning av huden plus förbättrad elasticitet, textur, ton och renhet. En lyxbehandling med åldersmotverkande effekt som gör fina linjer och rynkor påtagligt mindre synliga samtidigt som huden blir klarare. Slappna av och njut av massagen och en unik och innovativ behandling som ger huden lyster och ungdomlig fräschör.
75 min, 1169:-

Skriv ut