Vi har 7 besökare och inga medlemmar online

ESSE PROBIOTIC SKINCARE - ANSIKTSBEHANDLING

Framtidens hudvård - världens första ansiktsbehandling med levande bakterier.

Ta del av framtidens hudvård. I denna unika behandling så används produkter från den mångfaldigt prisbelönta hudvårdsserien Esse Probiotic Skincare. Esse är världens första hudvårdsserie som använder levande Probiotika i sina produkter.

Esse's produkter arbetar med levande probiotica (goda bakterier) och prebiotica som är näring åt hudens goda bakterier tillsammans med högeffektiva extrakt från växter som växer vilt på den afrikanska landsbygden. Genom denna nya teknik kan vi skapa RESULTAT som är högre än vad som tidigare kunnat uppnås och som ger din hy en fantastisk lyster, spänst och elasticitet.

ESSE PROBIOTIC SKINCARE ANTI-AGE LYX

En lyxig ansiktsbehandling med en känsla av avslappning och massage i hela behandlingen. Vi arbetar med produkter med levande probiotika (goda bakterier) som ger huden omedelbar lyster, ökad fukthalt och utslätande effekt. Rekommenderas till alla med åldrad, torr och livlös hud.  Trippelrengöring,hudanalys, enzympeeling, ånga, portömning, massage, ögon-och ansiktsmask och avslutande  serum, ögon-och ansiktscreme.            
80min 1190kr / 50min utan portömning 990kr

ESSE PROBIOTIC SKINCARE BAS

En fantastisk ansiktsbehandling där känslan direkt från rengöringen känns som massage, vi arbetar med produkter med prebiotika i, näring till de goda bakterierna, som ger huden balans, ökad fukthalt och en omedelbar lyster och fräschör, rekommenderas till alla hudtyper. Trippelrengöring, hudanalys, peeling, ånga, portömning, massage, ögon- och ansiktsmask och avslutande serum, ögon- och ansiktscreme. 
80min  990kr / 50min utan portömning 790kr.

ESSE PROBIOTIC SKINCARE SENSETIVE

En mycket effektiv behandling för alla med känslig och stressad hud samt obalanserade hudtillstånd såsom acne, rosacea, och eksemhud. Vi arbetar med produkter med levande probiotika, som ger din hud balans, lugn och ro, samt omedelbar lyster och fräschör. Trippelrengöring, hudanalys, enzympeeling, ånga, portömning, massage, ögon- och ansiktsmask mask , och avslutande serum och ögon- och ansiktscreme. 
80 min 1090kr / 50min utan portömning 890kr

Nyhet inom ESSE PROBIOTIC SKINCARE!

Nu kan vi stoltsera med en fantastisk produktnyhet från ESSE PROBIOTIC SKINCARE! En ampull med en unik sammansättning av probiotica, prebeotica och superverksamma afrikanska växtektrakt anpassade för Din unika hudhälsa och Ditt hudtillstånd.

Dessa ampuller kan med fördel göras i en kur om 4 behandlingar med början av en Esse behandling 90 minuter (beroende på hudtillstånd)
Det finns också ampuller för enstaka behandlingar eller enstaka tillfällen där det lilla extra krävs.

ASKUNGEBEHANDLING

En växt med "botox" liknande egenskaper bistår med en snabb och effektiv reducering av rynkor. Ger ett direkt synbart resultat på uttryckslinjer efter bara en behandling med en samtidigt lenande effekt av hyn. Maximal effekt märks efter 2 tim och vara upp till ett dygn. Perfekt behandling inför den stora dagen. Rengöring, peeling, Intensity ampull, massage och Intensiry mask från Esse.
50 min 995:- /behandlingIntresserad? Kontakta oss!

Skriv ut