Vi har 34 besökare och inga medlemmar online

ESSE PROBIOTIC SKINCARE - ANSIKTSBEHANDLING

Framtidens hudvård - världens första ansiktsbehandling med levande bakterier.

Ta del av framtidens hudvård. I denna unika behandling så används produkter från den mångfaldigt prisbelönta hudvårdsserien Esse Probiotic Skincare. Esse är världens första hudvårdsserie som använder levande Probiotika i sina produkter.

Genom att kombinera Probiotika (godartade bakterier) och Prebiotika näring åt hudens goda bakterier tillsammans med högeffektiva extrakt från växter som växer vilt på den afrikanska landsbygden så har Esse lyckats skapa en högeffektiv hudvård som ger din hy en fantastisk lyster, spänst och elasticitet.

ESSE PROBIOTIC SKINCARE ANTI-AGE LYX

En lyxig ansiktsbehandling med en känsla av avslappning och massage i hela behandlingen. Vi arbetar med produkter med levande probiotika ( goda bakterier ) som ger huden omedelbar lyster, ökad fukthalt och utslätande effekt. Rekommenderas till alla med åldrad, torr och livlös hud.  Trippelrengöring,hudanalys, enzympeeling, ånga, portömning, massage, ögon-och ansiktsmask och avslutande  serum, ögon-och ansiktscreme.               
80min 1190kr / 50min utan portömning 990kr

ESSE PROBIOTIC SKINCARE BAS

En fantastisk ansiktsbehandling där känslan direkt från rengöringen känns som massage, vi arbetar med produkter med prebiotika i, näring till de goda bakterierna, som ger huden balans, ökad fukthalt och en omedelbar lyster och fräschör, rekommenderas till alla hudtyper. Trippelrengöring, hudanalys, peeling, ånga, portömning, massage, ögon- och ansiktsmask och avslutande serum, ögon- och ansiktscreme. 
80min  990kr / 50min utan portömning 790kr.

ESSE PROBIOTIC SKINCARE SENSETIVE

En mycket effektiv behandling för alla med känslig och stressad hud samt obalanserade hudtillstånd såsom acne, rosacea, och eksemhud. Vi arbetar med produkter med levande probiotika, som ger din hud balans, lugn och ro, samt omedelbar lyster och fräschör. Trippelrengöring, hudanalys, enzympeeling, ånga, portömning, massage, ögon- och ansiktsmask mask , och avslutande serum och ögon- och ansiktscreme. 
80 min 1090kr / 50min utan portömning 890krIntresserad? Kontakta oss!

Skriv ut