ANSIKTSBEHANDLINGAR

Framtidens hudvård - världens första ansiktsbehandling med levande bakterier.
Vi skräddarsyr alla behandlingar och väljer produkter efter just DINA behov, man eller kvinna.
I alla våra ansiktsbehandlingar ingår hudanalys och produktrådgivning för hemmabruk.

Ta del av framtidens hudvård. I våra ansiktsbehandlingar används produkter från den mångfaldigt prisbelönta hudvårdsserien Esse Probiotic Skincare. Esse är världens första hudvårdsserie som använder levande Probiotika (goda bakterier) och Prebiotica som är näring åt hudens goda bakterier tillsammans med högeffektiva extrakt från växter som växer vilt på den afrikanska landsbygden. Genom denna nya teknik kan vi skapa RESULTAT som är högre än vad som tidigare kunnat uppnås och som ger din hy en fantastisk lyster, spänst och elasticitet.


Vi kan stoltsera med en fantastisk produktnyhet från ESSE PROBIOTIC SKINCARE! En ampull med en unik sammansättning av Probiotica, Prebeotica och superverksamma afrikanska växtektrakt anpassade för Din unika hudhälsa och Ditt hudtillstånd.

Dessa ampuller kan med fördel göras i en kur om 4 behandlingar. Det finns också ampuller för enstaka behandlingar eller enstaka tillfällen där det lilla extra krävs.

PORRENGÖRING

En behandling för alla med mycket orenheter i huden. Rengöring, peeling, grundlig porrengöring och en avslutande talgabsorberande mask och creme.
50 min, 825:- / 70 min, 975:-

BM`S PROBIOTIC DIAMANT

En fantastisk behandling som passar alla hudtyper. Diamantslipningen får huden att stråla och minimerar porerna, fina linjer, och ger huden en jämnare hudstruktur och hudton och du får en fantastisk lyster. I behandlingen ingår: rengöring, diamantslip, ånga och lättare portömning, aromapressur och massage på ansikte, hals och dekolletage och avslutande mask och creme.
80 min, 1490:-

BM'S PROBIOTIC LYX

En lyxig ansiktsbehandling med en känsla av avslappning och massage i hela behandlingen. Vi arbetar med produkter med levande probiotika (goda bakterier) som ger huden omedelbar lyster, ökad fukthalt och utslätande effekt. Rekommenderas till alla med åldrad, torr och livlös hud.  Trippelrengöring,hudanalys, enzympeeling, ånga, portömning, massage, ögon-och ansiktsmask och avslutande  serum, ögon-och ansiktscreme.            
80min 1290kr / 50min utan portömning 1090kr

BM'S PROBIOTIC BASIC

En fantastisk ansiktsbehandling där känslan direkt från rengöringen känns som massage, vi arbetar med produkter med Prebiotika i, näring till de goda bakterierna, som ger huden balans, ökad fukthalt och en omedelbar lyster och fräschör, rekommenderas till alla hudtyper. Trippelrengöring, hudanalys, peeling, ånga, portömning, massage, ögon- och ansiktsmask och avslutande serum, ögon- och ansiktscreme. 
80min  1090kr / 50min utan portömning 875kr.

BM'S PROBIOTIC SENSETIVE

En mycket effektiv behandling för alla med känslig och stressad hud samt obalanserade hudtillstånd såsom acne, rosacea, och eksemhud. Vi arbetar med produkter med levande probiotika, som ger din hud balans, lugn och ro, samt omedelbar lyster och fräschör. Trippelrengöring, hudanalys, enzympeeling, ånga, portömning, massage, ögon- och ansiktsmask mask , och avslutande serum och ögon- och ansiktscreme. 
80 min 1190kr / 50min utan portömning 990kr

ASKUNGEBEHANDLING

En växt med "botox" liknande egenskaper bistår med en snabb och effektiv reducering av rynkor. Ger ett direkt synbart resultat på uttryckslinjer efter bara en behandling med en samtidigt lenande effekt av hyn. Maximal effekt märks efter 2 tim och vara upp till ett dygn. Perfekt behandling inför den stora dagen. Rengöring, peeling, Intensity ampull, massage och Intensity mask från Esse.
50 min 1090:- /behandlingIntresserad? Kontakta oss!

Skriv ut