Vi har 18 besökare och inga medlemmar online

KROPPSBEHANDLINGAR

AROMA MOSAIC

Kroppsinpackningar
En härligt avstressande och relaxande kroppsbehandling som skänker kroppen lugn och ro och får huden och dig att stråla. Inleds med en uppfriskande och renande örtpeeling som gör huden sammetslen följd av en underbar massage med varmt balsam. Därefter mask över hela kroppen innan du blir inpackad i värme och njuter av en skön skalpmassage.
75 min, 990:-

AROMA MASSAGE

Totalt välbefinnande
Decléors unika massagekonst fokuserar på ett totalt välbefinnande. Decléors massage är en unik kombination av reflexmassage, thaimassage, aromapressur och efflurage som löser upp spänningar, eliminerar gifter och fyller kroppen med ny energi.
50 min, 850:-

RENANDE RYGGBEHANDLING

Peeling, ånga och porrengöring, massage med renande balsam, renande mask, avslutande behandlande creme.
50 min, 725:-

SPA PAKET - RENA LYXEN

För dig som verkligen vill njuta och unna dig det bästa från topp till tå. Helkroppspeeling och massage/bad. Ansiktsbehandling Classic och färgning av ögonbryn och fransar. Manikyr samt en lättare makeup.
Ca. 3 tim, 2150:-

TOPP TILL TÅ

En underbar njutning för hela kroppen. Helkroppsmassage med varma aromatiska oljor och en skön uppfräschande ansiktsbehandling.
Ca. 2 tim, 1490:-

KLASSISK MASSAGE

Helkropp
50 min, 750:-

Rygg och nacke
25 min, 450:-

HOT STONE MASSAGE

För dig som vill drömma dig bort från vardagens stress och måsten. Varm lavastensmassage för både kropp och ansikte löser upp dina spänningar och ger en total avslappning och ny energi.
70 min, 990:-

BODY SCRUB

Först en kroppspeeling som avlägsnar de döda hudcellerna. Därefter en skön ryggmassage med en varm balsam. Din hud blir mjuk och du känner dig riktigt ren och fräsch.
40 min, 625:-

SUNRISE

Brun-utan-sol behandling för ansikte och kropp. I behandlingen ingår: peeling, massage med fuktgivande solbalsam, rengöring, aromamassage med aromatisk brun-utan-sol produkt som appliceras på kroppen och ansiktet.
50 min, 750:-

Skriv ut