ANSIKTSBEHANDLINGAR

Vi skräddarsyr alla behandlingar och väljer produkter efter just DINA behov, man eller kvinna.
I alla våra ansiktsbehandlingar ingår hudanalys och produktrådgivning för hemmabruk.

Ta del av framtidens hudvård. I våra ansiktsbehandlingar används produkter från den mångfaldigt prisbelönta hudvårdsserien Esse Skincare. Esse är världens första hudvårdsserie som använder levande Probiotika (goda bakterier) och Prebiotica som är näring åt hudens goda bakterier tillsammans med högeffektiva extrakt från växter som växer vilt på den afrikanska landsbygden. Genom denna nya teknik kan vi skapa RESULTAT som är högre än vad som tidigare kunnat uppnås och som ger din hy en fantastisk lyster, spänst och elasticitet och en balanserad hudhälsa. Vi jobbar också med Priori, ett adaptivt hudvårdsmärke som är utformat att ”förstå” hudens komplexa kommunikationssystem. De subtila nyanserna som gör att du är du.


Vi kan stoltsera med en fantastisk produktnyhet från ESSE PROBIOTIC SKINCARE! En ampull med en unik sammansättning av Probiotica, Prebeotica och superverksamma afrikanska växtektrakt anpassade för Din unika hudhälsa och Ditt hudtillstånd.

Dessa ampuller kan med fördel göras i en kur om 4 behandlingar. Det finns också ampuller för enstaka behandlingar eller enstaka tillfällen där det lilla extra krävs.

PORRENGÖRING

En behandling för alla med mycket orenheter i huden. Rengöring, peeling, grundlig porrengöring och en avslutande talgabsorberande mask och creme.
50 min, 930:- / 70 min, 1050:-

BM’S GLOW

Den optimala behandlingen för lyster och glow. Denna behandling ger återfuktning, fylligare hud, mer lyster, reducerar fina linjer och rynkor, förbättrar hudastrukturen, bättre syreupptagningsförmåga i huden, dämpar inflammation, bättre cellförnyelse, stärker kapillärer, stimulerar kollagen och elastin. Rengöring, diamantslip, LED-mask, kemisk peeling och avslutande glowingserum.
50 min 1390:- /behandling

BM`S DIAMANT

En fantastisk behandling som passar alla hudtyper. Diamantslipningen får huden att stråla och minimerar porerna, fina linjer, och ger huden en jämnare hudstruktur och hudton och du får en fantastisk lyster. I behandlingen ingår: rengöring, diamantslip, ånga och lättare portömning och massage på ansikte, hals och dekolletage och avslutande mask och creme.
80 min, 1590:-

BM’S LYX

En lyxig ansiktsbehandling med en känsla av avslappning och massage i hela behandlingen. Vi arbetar med produkter som ger huden omedelbar lyster, ökad fukthalt och utslätande effekt. Rekommenderas till alla med åldrad, torr och livlös hud. Rengöring, hudanalys, peeling, ånga, portömning, massage, ögon-och ansiktsmask och avslutande serum, ögon-och ansiktscreme.            
80min 1390kr / 50min utan portömning 1190kr

BM’S FRÄSCH OCH FIN

En fantastisk ansiktsbehandling där känslan direkt från rengöringen känns som massage, vi arbetar med produkter som ger huden balans, ökad fukthalt och en omedelbar lyster och fräschör, rekommenderas till alla hudtyper. Rengöring, hudanalys, peeling, ånga, portömning, massage, ögon- och ansiktsmask och avslutande serum, ögon- och ansiktscreme. 
80min  1190kr / 50min utan portömning 980kr.

BM’S SENSETIVE

En mycket effektiv behandling för alla med känslig och stressad hud samt obalanserade hudtillstånd såsom acne, rosacea, och eksemhud. Vi arbetar med produkter som ger din hud balans, lugn och ro, samt omedelbar lyster och fräschör. Rengöring, hudanalys, enzympeeling, ånga, portömning, massage, ögon- och ansiktsmask mask , och avslutande serum och ögon- och ansiktscreme. 
80 min 1290kr / 50min utan portömning 1050kr

Följ mig

  • © BM's Hud & Spa, Ulvsbygatan 2, 654 64 Karlstad
    Telefon: 054-15 05 30

  • OBS! Avbokning ska ske minst 48 timmar före behandling annars debiterar vi tyvärr med fullt pris.


© Bm's Hud & Spa AB. Alla rättigheter förbehållna.