Presentkort

Träna dig fit med EM Power Slim – Bygger Muskler och Förbränner Fett!

Vad är EM Power Slim!
HI-EMT – Hihg lntensity Electromagnetisc Muscle Trainer, är en metod som används inom estetisk medicin och är ett fokuserat elektromagnetiskt fält med en säker intensitetsnivå som bygger muskulatur och bränner fett.

EM Power Slim skickar elektromagnetiska impulser som går igenom huden och fettlagren som tränger djupt ner i muskelfibrerna, våra muskelceller.

Impulserna gör att musklerna kontraheras och att muskelsammandragningarna går mycket djupare och är mycket mer effektiva än de viljestyrda muskelsammandragningarna som vi framkallar vi vanlig träning. Kroppen svarar på dessa sammandragningar och elektroimpulser som får musklerna att kontrahera som vid vanlig träning men mycket mer intensivt. 20 000 kontraktioner på 30 minuter dvs.

20 000 sit-ups eller benböj, vilket resulterar i ökad muskeltillväxt och muskelstyrka.

Den kraftiga aktiviteten i muskulaturen är mycket energikrävande och frisläpper fettsyror från fettcellerna som bridrar till minskad fettvolym och ökad fettförbränning och kan förbränna upp till 2300 kalorier på 30 minuter.

Forskningen och studier visar att elektromagnetisk muskelstimmulering ger mycket goda resultat och tekniken har 95-96% nöjda kunder, och granskning med både MR-undersökningar, ultraljud och CT-skanning har resultat bevisats att elektromagnetisk muskulstimmulering ger ökad muskelvolym och minskad fettvolym. Rapporterade studier visar att i genomsnitt 17-18% ökning av magmuskeltjockleken 1-2 månader efter behandlingskur och 21% minskning av subkutant fettlager på buken.

Hur går behandlingen till?
EM Power Slims handenheter placeras på de muskler som ska behandlas och din terapeut väljer program och styrka efter målsättning och önskat resultat efter en genomgående konsultation där vi går igenom vad du vill uppnå för resultat. Vi terapeuter har en gedigen kunskap om kroppens muskulatur och hjälper dig att få den bästa behandlingen. EM Power Slims unika träningsprogram består av en serie fysiskt träningsprogram och är idealiskt utformat för maximalstimmulering och en extremt effektiv behandlings kur på 10-15 dagar, snarare än månader. Behandlingen tar 30 minuter 2-3 ggr/ vecka och vi rekommenderar en träningsserie på 4-8 ggr. Resultatet av denna träning håller upp till 6-8 månader, men för att bibehålla det rekommenderar bra kosthållning och lite egen träning.

Vi rekommenderar alltid att äta mindre kolhydrater och dricka mycket vatten, samt en promenad på ca. 30min helst varje dag och lite egen muskelträning för att bibehålla bästa resultat.

Vilka fördelar har EM Power Slim!

* Stärker kroppens muskulatur
* Ökar fettförbränningen
* Bra komplement till vanlig träning för att tona muskulaturen på de ställen som träningen inte ger resultat.
* Rehabträning på svag muskulatur så som delad magmuskel efter ex. graviditet
* Tidseffektiv 20 000 kontraktioner på 30 min.

Vilka muskler kan tränas och tonas?
* Mage
* Lår
* Vader
* Rumpa
* Biceps/ Triceps

Priser
30min 1500kr

Följ mig

  • © BM's Hud & Spa, Ulvsbygatan 2, 654 64 Karlstad
    Telefon: 054-15 05 30

  • OBS! Avbokning ska ske minst 48 timmar före behandling annars debiterar vi tyvärr med fullt pris.


© Bm's Hud & Spa AB. Alla rättigheter förbehållna.